Az áruház átszervezés alatt!
Kedves Vásárlóink!

Nehezen hoztuk meg a döntést. Mindenkitől elnézést kérünk!
A kialakult vírushelyzet miatt a beszállítóink helyzetében is sok bizonytalanság lépett fel. Ezért is gondoltuk, hogy akkor járunk el felelősen, ha egyelőre, átmenetileg bezárjuk az áruházat.
Ez azt is jelenti, hogy a meglévő, függőben lévő rendeléseket is törölni kényszerültünk. Próbáltunk rájuk megoldást találni, de nem sikerült. Emiatt sajnos biztos lesz, aki nem tér vissza hozzánk, de döntenünk kellett. Reméljük a változtatások után, rövid időn belül vissza tudjuk majd szerezni mindenki bizalmát!

Folyamatosan kerestük és keressük a megoldást a folytatásra!

Üdvözlettel és bízva egy sokkal jobb közeljövőben: Kajátviszünk.hu

BARILLA durumtészta Rigatoni N.78 0,5 kg

BARILLA durumtészta Rigatoni  N.78   0,5 kg
470 Ft/db
Egységár: 0,94 Ft/gramm
Noha a Maccheroni származásának története mára már a ködbe vész, a Rigatoniról, amely a legnagyobb méretű tészták csoportjába tartozik, közismert, hogy Rómában jött létre és az egész olasz hagyomány részévé vált. Nem véletlen, hogy a Barilla 1985-ben Federico Fellini rendezővel készített, mára már klasszikussá vált reklámfilmjének központi szereplője volt.
Megjelenésének legfőbb jellemzője a külső felületén található bemélyedések valamint a jelentős átmérője, amely által a Barilla Rigatoni tökéletesen megtartja a szószt a külső és belső felületén egyaránt, annak minden aromájával együtt.
Elkészítési javaslatunk:
A jelentős hús alapú szószok. A Rigatoni textúrájának köszönhetően kitűnő mind kifinomult, mind az egyszerű szósszal kínált ételek esetén. Kifőzés utáni állaga, illetve az, hogy mennyire könnyedén tartja meg a szószt, ideális elemévé teszik olyan dús és kiemelkedő fogásokhoz, mint a timballi vagy a klasszikus sütőben sült tészták.
Melyik a leghatékonyabb tésztafőzési módszer?
A főzési idő a választott tésztaféle típusától függően változik, viszont általában 5 és 12 perc közötti.
Töltsön meg egy fazekat vízzel és helyezze főni erős tűzre. Amikor a víz elkezd forrni, adjon hozzá sót (7 gramm só egy liter vízhez). Amint a só elolvadt és a víz valóban forr, adja hozza a tésztát és az első két percben folyamatosan, majd a főzési folyamat végéig (lásd a csomagoláson a javasolt főzési időt) néha-néha keverje meg. Miután leszűrte a tésztát, vizsgálja meg, hogy saját ízlés szerint meg legyen főve. Amikor a tészta “al dente” állagú, harapáskor vagy a villával való elvágáskor enyhe keménységet fog érezni és középen fehér színű finom csíkot fog látni. Ha a tésztát puhábban szereti, hagyja tovább főni még egy-két percig.
Az elterjedt véleményekkel ellentétben a tésztának nem tesz jót, ha a főzővízbe olajat teszünk. Ez a tésztát csupán síkosabbá teszi és a szósz, amelyet oly nagy odafigyeléssel készített nem fog kellőképpen tapadni a tésztához.

Mindig törekszünk a pontos adatokra, képekre a beszállítóinktól. Azokért teljes garanciát nem tudunk vállalni. Folyamatosan javítjuk, ha hibát észlelnénk. Az adatok, képek, elsősorban tájékoztató jellegűek!

Részletek
Kiszerelés: 0,5 kg
Gyártó: Barilla
Származási hely: EU
ÖSSZETEVŐK: búzadara, ivóvíz
Adatok
Tömeg
550 g/db
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
470 Ft/db
6+  db
-5 %
447 Ft/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!