Az áruház átszervezés alatt!
Kedves Vásárlóink!

Nehezen hoztuk meg a döntést. Mindenkitől elnézést kérünk!
A kialakult vírushelyzet miatt a beszállítóink helyzetében is sok bizonytalanság lépett fel. Ezért is gondoltuk, hogy akkor járunk el felelősen, ha egyelőre, átmenetileg bezárjuk az áruházat.
Ez azt is jelenti, hogy a meglévő, függőben lévő rendeléseket is törölni kényszerültünk. Próbáltunk rájuk megoldást találni, de nem sikerült. Emiatt sajnos biztos lesz, aki nem tér vissza hozzánk, de döntenünk kellett. Reméljük a változtatások után, rövid időn belül vissza tudjuk majd szerezni mindenki bizalmát!

Folyamatosan kerestük és keressük a megoldást a folytatásra!

Üdvözlettel és bízva egy sokkal jobb közeljövőben: Kajátviszünk.hu

BARILLA durumtészta Penne rigate N.78 0,5 kg

BARILLA durumtészta Penne rigate  N.78   0,5 kg
470 Ft/db
Egységár: 0,94 Ft/gramm
A Penne Rigate minden olasz tájegységben igencsak nagy népszerűségnek örvend, azonban neve is régiónként változik. Például Umbiában „spole” délen pedig „maltagliati” néven ismert. Kulturális kincs, amelynek sokoldalúsága jól ismert, segít megbírkózni olyan nehéz feladatokkal is, mint egy hirtelen betoppanó barát megvendégelése vagy éppen a leghagyományosabb családi összejövetel egy óriási tál Penne all’Arrabbiataval vagy Penne húsos raguval.
Elkészítési javaslatunk:
A Penne átmérőjének és bordázatának köszönhetően ideális a szósz megtartására a tészta teljes felületén, úgy kívül, mint belül. Próbálja ki a Penne tésztát darabosabb hússal, esetleg zöldséges, vagy éppenséggel tejtermékkel készült szósszal, mint amilyen például a gombakrém szósz, a paradicsomszósz vagy a csípős szószok. A Penne tészta ugyanakkor ínycsiklandó sült egytálételként is, ez a “pasta al forno."
Melyik a leghatékonyabb tésztafőzési módszer?
A főzési idő a választott tésztaféle típusától függően változik, viszont általában 5 és 12 perc közötti.
Töltsön meg egy fazekat vízzel és helyezze főni erős tűzre. Amikor a víz elkezd forrni, adjon hozzá sót (7 gramm só egy liter vízhez). Amint a só elolvadt és a víz valóban forr, adja hozza a tésztát és az első két percben folyamatosan, majd a főzési folyamat végéig (lásd a csomagoláson a javasolt főzési időt) néha-néha keverje meg. Miután leszűrte a tésztát, vizsgálja meg, hogy saját ízlés szerint meg legyen főve. Amikor a tészta “al dente” állagú, harapáskor vagy a villával való elvágáskor enyhe keménységet fog érezni és középen fehér színű finom csíkot fog látni. Ha a tésztát puhábban szereti, hagyja tovább főni még egy-két percig.
Az elterjedt véleményekkel ellentétben a tésztának nem tesz jót, ha a főzővízbe olajat teszünk. Ez a tésztát csupán síkosabbá teszi és a szósz, amelyet oly nagy odafigyeléssel készített nem fog kellőképpen tapadni a tésztához.

Mindig törekszünk a pontos adatokra, képekre a beszállítóinktól. Azokért teljes garanciát nem tudunk vállalni. Folyamatosan javítjuk, ha hibát észlelnénk. Az adatok, képek, elsősorban tájékoztató jellegűek!

Részletek
Kiszerelés: 0,5 kg
Gyártó: Barilla
Származási hely: EU
ÖSSZETEVŐK: búzadara, ivóvíz
Adatok
Tömeg
550 g/db
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
470 Ft/db
6+  db
-5 %
447 Ft/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!