Az áruház átszervezés alatt!
Kedves Vásárlóink!

Nehezen hoztuk meg a döntést. Mindenkitől elnézést kérünk!
A kialakult vírushelyzet miatt a beszállítóink helyzetében is sok bizonytalanság lépett fel. Ezért is gondoltuk, hogy akkor járunk el felelősen, ha egyelőre, átmenetileg bezárjuk az áruházat.
Ez azt is jelenti, hogy a meglévő, függőben lévő rendeléseket is törölni kényszerültünk. Próbáltunk rájuk megoldást találni, de nem sikerült. Emiatt sajnos biztos lesz, aki nem tér vissza hozzánk, de döntenünk kellett. Reméljük a változtatások után, rövid időn belül vissza tudjuk majd szerezni mindenki bizalmát!

Folyamatosan kerestük és keressük a megoldást a folytatásra!

Üdvözlettel és bízva egy sokkal jobb közeljövőben: Kajátviszünk.hu

Lavazza Crema e Gusto őrölt kávé 250g

Lavazza Crema e Gusto őrölt kávé 250g
1 070 Ft/db
Egységár: 4,28 Ft/gramm
Törődés, odaadás és szenvedély: ezeket az értékeket fejezi ki évről-évre minden csésze Lavazza kávé világszerte. 27 milliárd csésze kávé 1895 óta, ami csakis amiatt lehetséges, hogy egész életünket a kávénak szenteltük. Minden egy kézműves típusú termelési modellel kezdődött, amely addig fejlődött az idők során, míg végül elérte az ipari léptéket. De a mai napig őrzi eredeti identitását. A kiválóság iránti napi szintű fáradozásunkat a termék ismerete fejezi ki, annak minden aspektusával együtt az elkészítés módjait és a felszolgálás formáit illetően. Így megfelelhetünk a kávérajongók igényeinek, és mindig biztosíthatjuk a hagyomány és az innováció megfelelő elegyét. A törődés és a szenvedély támogatást is jelent, azok védelmét, akik biztosítják, hogy a legjobb kávé kerüljön otthonainkba és kávézóinkba: minden emberét, aki a kávét annak őshazájában termeszti. Azáltal, hogy megóvjuk a földeket és az ott élő emberek a méltóságát, megőrizzük az értékeiket az egész kávéellátási láncban, ami biztosítja, hogy a szenvedély, az odaadás és a törődés nemzedékről nemzedékre szálljon. Azt szeretnénk, hogy minden csésze kávé hordozza ezeket az értékeket, hogy minden nap igazi öröm legyen, amit jó megosztani.

Mindig törekszünk a pontos adatokra, képekre a beszállítóinktól. Azokért teljes garanciát nem tudunk vállalni. Folyamatosan javítjuk, ha hibát észlelnénk. Az adatok, képek, elsősorban tájékoztató jellegűek!

Részletek
Kiszerelés: 250g
származási hely: Olaszország
Adatok
Tömeg
250 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!