Az áruház átszervezés alatt!
Kedves Vásárlóink!

Nehezen hoztuk meg a döntést. Mindenkitől elnézést kérünk!
A kialakult vírushelyzet miatt a beszállítóink helyzetében is sok bizonytalanság lépett fel. Ezért is gondoltuk, hogy akkor járunk el felelősen, ha egyelőre, átmenetileg bezárjuk az áruházat.
Ez azt is jelenti, hogy a meglévő, függőben lévő rendeléseket is törölni kényszerültünk. Próbáltunk rájuk megoldást találni, de nem sikerült. Emiatt sajnos biztos lesz, aki nem tér vissza hozzánk, de döntenünk kellett. Reméljük a változtatások után, rövid időn belül vissza tudjuk majd szerezni mindenki bizalmát!

Folyamatosan kerestük és keressük a megoldást a folytatásra!

Üdvözlettel és bízva egy sokkal jobb közeljövőben: Kajátviszünk.hu

Pastirma (levegőn szárított hús) (Halal termék)

ÚJ
Pastirma (levegőn szárított hús) (Halal termék)
13 500 Ft/kg
Egységár: 13 500 Ft/kg
Egy igazi ínyenc felvágott! Különleges érleléssel készült sonkaszerű szalámi. A borjúhúst a levegőn szárítják/érlelik és sóval tartósítják. A fűszerezése főleg őrölt görögszéna magvakból, fokhagymából és chili paprikából áll. Vékonyra szeletelve fogyasztják. Ősi anatóliai étel, amely ma már New Yorktól Tokióig a szendvicsezők elengedhetetlen alapanyaga. Sajnos nincs mindig raktáron! Ezért, ha éppen nincs és kéred, kiértesítünk, mikor beérkezik.
A hús a halal termékekre vonatkozó szabályok szerint lett előkészítve.
A hentesáru mindig aznap reggel kerül kicsomagolásra.
Kérjük vedd figyelembe, hogy ez friss húsáru, ezért nem pontosan a kért súly lesz a kiszállított mennyiség, csak közelítőleg!
Természetesen a kiszállításkor a számlán, a csomagolt mennyiségnek megfelelő ár lesz szerepeltetve.

Mindig törekszünk a pontos adatokra, képekre a beszállítóinktól. Azokért teljes garanciát nem tudunk vállalni. Folyamatosan javítjuk, ha hibát észlelnénk. Az adatok, képek, elsősorban tájékoztató jellegűek!

Részletek
Származási hely: Németország vagy Törökország
minimum rendelés: 0,3kg
Adatok
Tömeg
1 kg
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!