Az áruház átszervezés alatt!
Kedves Vásárlóink!

Nehezen hoztuk meg a döntést. Mindenkitől elnézést kérünk!
A kialakult vírushelyzet miatt a beszállítóink helyzetében is sok bizonytalanság lépett fel. Ezért is gondoltuk, hogy akkor járunk el felelősen, ha egyelőre, átmenetileg bezárjuk az áruházat.
Ez azt is jelenti, hogy a meglévő, függőben lévő rendeléseket is törölni kényszerültünk. Próbáltunk rájuk megoldást találni, de nem sikerült. Emiatt sajnos biztos lesz, aki nem tér vissza hozzánk, de döntenünk kellett. Reméljük a változtatások után, rövid időn belül vissza tudjuk majd szerezni mindenki bizalmát!

Folyamatosan kerestük és keressük a megoldást a folytatásra!

Üdvözlettel és bízva egy sokkal jobb közeljövőben: Kajátviszünk.hu

RIO MARE Tonhalas pástétom 100g

RIO MARE Tonhalas pástétom  100g
1 060 Ft/db
Egységár: 11 Ft/g
Tonhalas pástétom
Krémes, kenhető pástétom. Ideális étvágygerjesztő, és egy picit még izgalmasabbá teszi a kedvenc hozzávalóidat.
Tonhalas pástétom azoknak, akik szeretnék egyszerűen ízesített receptekkel elkápráztatni családtagjaikat és barátaikat.
Ez a tonhal minden ízét és sok más zamatot is hordozó kenhető pástétom az ízek puha, krémes koncentrációját kínálja egy praktikus tubusban. A könnyen adagolható tubust a kupakjára állítva tökéletesen tárolhatod a hűtőszekrényben.
Javasoljuk, hogy így pis róbáld ki!
Jól kenhető kenyérre, de nyers vagy főtt zöldségek is finomabbak és mutatósabbak lesznek tőle. Tölts meg vele koktélparadicsomokat - ínycsiklandozó párosítás, ami nem fog csalódást okozni.

Mindig törekszünk a pontos adatokra, képekre a beszállítóinktól. Azokért teljes garanciát nem tudunk vállalni. Folyamatosan javítjuk, ha hibát észlelnénk. Az adatok, képek, elsősorban tájékoztató jellegűek!

Részletek
Származási hely: a csomagoláson
Adatok
Tömeg
110 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!