Az áruház átszervezés alatt!
Kedves Vásárlóink!

Nehezen hoztuk meg a döntést. Mindenkitől elnézést kérünk!
A kialakult vírushelyzet miatt a beszállítóink helyzetében is sok bizonytalanság lépett fel. Ezért is gondoltuk, hogy akkor járunk el felelősen, ha egyelőre, átmenetileg bezárjuk az áruházat.
Ez azt is jelenti, hogy a meglévő, függőben lévő rendeléseket is törölni kényszerültünk. Próbáltunk rájuk megoldást találni, de nem sikerült. Emiatt sajnos biztos lesz, aki nem tér vissza hozzánk, de döntenünk kellett. Reméljük a változtatások után, rövid időn belül vissza tudjuk majd szerezni mindenki bizalmát!

Folyamatosan kerestük és keressük a megoldást a folytatásra!

Üdvözlettel és bízva egy sokkal jobb közeljövőben: Kajátviszünk.hu

Vergnano Antica Bottega szemes kávé 1kg (100% arabica)

Vergnano Antica Bottega szemes kávé 1kg (100% arabica)
6 690 Ft/db
Egységár: 6,69 Ft/gramm
CAFFÉ VERGNANO
A Caffè Vergnano egy vállalat hosszú és tekintélyes történelemmel. A cég egy kis üzlettel kezdte 1882-ben, észak Olaszországban, melyet a jelenlegi tulajdonosok nagypapája Domenico Vergnano alapított.
A család elhivatottsága hamar világossá vált – ez a kis üzlet elsajátította a kávé pörkölésének és eladásának minden titkát. A cég megdöbbentő tempóval növekedett és mára 90 féle terméket gyártanak, és 67 országba exportálnak, köztük Magyarországra is. A Vernano olasz kávék értékei a következők: Magas minőség - folyamatos kutatás és minőség ellenőrzés, amely biztosítja a legjobb keverékek összeállítását, valamint a Tradíció – mivel a cég a Vergnano család magántulajdonában van négy generáció óta. Továbbá a Tapasztalat - 130 évnyi szakértelem az alapanyagok beszerzésében, a pörkölésben és a kiváló minőségű kávékeverékek összeállításában.
Made in Italy - 100%-ig Olaszországban előállított termék.

Mindig törekszünk a pontos adatokra, képekre a beszállítóinktól. Azokért teljes garanciát nem tudunk vállalni. Folyamatosan javítjuk, ha hibát észlelnénk. Az adatok, képek, elsősorban tájékoztató jellegűek!

Részletek
Kiszerelés: 1kg
származási hely: Olaszország
Adatok
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!